RF SensIT Oy

Taustamme

RF SensIT Oy on perustettu 2012 kaupallistamaan Aalto-yliopiston RAILO-tutkimusprojektissa luotua teknologiaa.

CMM-järjestelmämme on tällä hetkellä käytössä sadoissa kiinteistöissä ja mittapisteitä on jo yli 3000 (22.3.2017).  Järjestelmä on herättänyt suurta kiitosta rakennusten kokonaisvaltaisen kosteudenhallinnan edelläkävijänä. RF SensIT Oy:n omistajat ja hallituksen jäsenet ovat rakennus-, kiinteistö- ja ICT-alan kokeneita ammattilaisia.

Missiomme

Autamme havaitsemaan kiinteistöjen piilokosteuden ennen terveyshaittojen syntymistä ja rakenteiden vaurioitumista.

Visiomme

Kaikkien kiinteistöjen rakenteiden kosteutta seurataan jatkuvasti.

”Terveenä töistä, koulusta ja päiväkodista terveeseen kotiin.”

Tapamme toimia

Olemme tehneet kiinteistönne kosteusseurannan mahdollisimman helpoksi. Hoidamme tarvittaessa suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja seurannan avaimet käteen -periaatteella tai toimimme yhteistyössä sekä rakentamisen että käytönaikaisten osapuolien kanssa. CMM-järjestelmä on integroitavissa myös olemassa oleviin kiinteistöhallinnan järjestelmiin.

CMM-järjestelmä on helpointa asentaa uudis- ja korjausrakentamisen yhteydessä. Kriittisten seurantakohteiden määrittelyssä paras lopputulos saadaan tiiviillä yhteistyöllä rakennesuunnittelijan kanssa. Sen jälkeen suunnittelemme sähkösuunnittelijan kanssa tukiasemien paikat, jotta niihin tarvittavat ethernet-kaapeloinnit saadaan mukaan sähköpiirustuksiin. Tarjoamme anturimoduulien ja tukiasemien asennuspalvelun tai annamme asennuskoulutuksen urakoitsijalle. Uudiskohteisiin, jossa sisäverkkoa ei vielä ole, toimitamme rakennusajaksi 3G-reitittimen, joka vaihdetaan kiinteään yhteyteen, kun sellainen on käytettävissä. Mittapisteiden dokumentointi on tärkeää ja avustamme siinä kunkin anturimoduulin käyttöönoton yhteydessä. Annamme asiakkaalle käyttäjätunnuksen kosteustilanteen seuraamiseksi internetin kautta. Seuranta voidaan myös jättää kokonaan meidän hoidettavaksemme.

Teemme jatkuvaa tuotekehitystä ja yhteistyötä tutkimuslaitosten kanssa rakennusteknisten innovaatioiden kehittämiseksi kiinteistöjen rakennekosteuden hallintaan.

Yhteystietomme

Mika Mäkitalo, Tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja, puh. 040-5501011

Erkki Hynninen, Myyntijohtaja, puh. 040-9311286

Hannu Eränummi, Myyntipäällikkö, puh. 050-3040994

Sähköpostit: etunimi.sukunimi(ät)rfsensit.com
Käyntiosoite: Finnoonniitynkuja 4, 02270 Espoo

Y-tunnus: 2461571-2